Τρίτη 25 Αυγούστου 2009

Ανθρωποι 2...και μισοι!



Λεμε οτι ειμαστε μονοι οταν δεν υπαρχει κανενας αλλος στο δωματιο...Μερικες φορες ομως...Οσο πιο πολλους ανθρωπους εχουμε γυρω μας...Τοσο πιο εντονη γινετε η μοναξια μας.Γιατι ακομα και οταν ειμαστε 2...Ειμαστε παντα μισοι...!Καποια μισα μας συμπληρωνουν σωστα...Και καποια οχι...Αλλα για καθε ανθρωπο που μας πηρε ενα κομματι ευτυχιας φευγοντας μακρια μας...Υπαρχει ενας καινουργιος που μπορει να μπει ξαφνικα στην ζωη μας...Γιατι το ωραιο με τα μισα ειναι...Οτι οσα και αν εχεις χασει...Μπορεις παντα να δοκιμασεις καινουργια!

9 σχόλια:

Μαρια Νικολαου είπε...

Γι αυτο προτιμω να μαι μονη...
Νιωθω καλύτερα...

Καλημερα Εφηβε :)

efhbos είπε...

Εχει και η μοναξια τα καλα της Μαρια...Αλλα εγω επιλεγω στιγμες για να μενω μονος μου.Δεν μου αρεσει και πολυ η μοναξια..αλλα αυτη με προτιμαει..δεν ξερω τι να πω!

Ανώνυμος είπε...

Είμαστε ατελείς αναζητώντας το τέλειο... πάντα λείπει ένα κομμάτι από το παζλ της καρδιάς ... που οδηγεί να ψάχνουμε το άλλο μισό σε μία άλλη καρδιά... και όταν το βρούμε τότε ίσως συμπληρώνεται η μέσα εικονα...

Καλημέρες

efhbos είπε...

Ωραια λογια οδοιπορε!

Καλη μερα και σε σενα!!

AATON είπε...

Φίλε μου, ο άνθρωπος είναι σαν τα πουλιά. Πλάστηκε να είναι λεύτερος.
Είμαστε όμως πάντα αντίθετοι με την φύση μας, και πάμε και σκλαβωνόμαστε.
Μετά χτυπάμε φυσικά το κεφάλι, χωρίζουμε, και η επόμενη κίνηση για να ξεχάσουμε τον χωρισμό, είναι να ...ξανασκλαβωθούμε.
Χαίρομαι που πέρασες απο τη γωνιά μου, εύχομαι πάντα έμπνευση.

Maria είπε...

Η μοναξιά είναι η πιο καλή παρέα: δεν μιλάει όταν θες να μείνεις σιωπηλός, δεν ενοχλεί όταν θες να μείνεις μόνος. Έχει όμως ένα ελάττωμα: δεν σου απαντάει όταν θες να μιλήσεις.

efhbos είπε...

@ AATON

Ο ανθρωπος παντα προσπαθει να αφησει πισω οτι τον πληγωνει.Και οπως ειπα...Ειμαστε μισα...Και παντα ψαχνουμε το αλλο μας μισο!

@ marianefeli

Ωραια σκεψη Μαρια

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΥΡΙΣΑ.ΚΑΛΩΣ ΣΕ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.
ΜΟΛΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΑ ΔΥΟ ΒΡΑΒΕΙΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΡΙΒΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ.ΕΙΣΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙΣ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

Μικρός ήρωας είπε...

Χαίρεταιιιι!!!Έχεις βραβεία..πέρασε απο το ουράνιο τόξο να τα πάρεις!!Αγκαλιά!!