Πέμπτη 7 Αυγούστου 2008

Την εφηβεία μου εδώ και δέκα χρόνια τη βιώνω. Ακόμα να ξεμάθω. Ακόμα να ενηλικιωθώ. Τα τερτίπια των μεγάλων με κουράζουν. Η νοοτροπία των μεγάλων με κουράζει.
Θέλω να μείνω έτσι για όσο..Για πάντα. Κι ας είναι πολύ. μπορώ;
Μπορώ να είμαι μια έφηβη ώριμη και υπεύθυνη που να μην πληγώνεται από τις σκληρές συμπεριφορές και τα στραπάτσα που κάθε τόσο θα αντιμετωπίζει;
Να φοράω μαύρα ρούχα και αθλητικά παπούτσια και να πηγαίνω μεθαύριο στη δουλεία μου και να με αντιμετωπίζουν σαν ίση τους οι λοιποί μεγάλοι; Γίνεται; Να έχω τις ιδέες που έχω τώρα και μετά από άλλα δέκα χρόνια; Να μη βολευτώ. Να μου τη σπάει το άδικο και να κάνω τα θέλω μου πράξη.
Νομίζω ότι τελικά, όταν είσαι σίγουρος ότι θες κάτι..όλα τα μπορείς.

Στην αιώνια εφηβεία μας, παιδιά..

1 σχόλιο:

efhbos είπε...

με ολα αυτα που ειπες με εβαλες σε σκεψεις για το γιατι οι μεγαλοι θελουν να γινουν παιδια και τα παιδια μεγαλοι κοκ!κατεληξα σε ενα συμπερασμα,οι εφηβοι θελουν να μεγαλωσουν γιατι ειναι περιεργοι και δεν ξερουν πως ειναι οταν εισαι μεγαλος και οταν συβει αυτο (δηλαδη να μεγαλωσουν) δεν τους αρεσει και θελουν να γυρισουν πισω στην εφηβεια,στα χρονια εκεινα τα ωραια με τους φιλους που ειχαν τοτε... (αυτο σαν παρενθεση σε οσα θελω να πω)

ειναι ωραιο που νιωθεις ακομα την εφηβεια σου ακομα και μετα απο 10 χρονια που την εχεις περασει!θα συμφωνησω μαζι σου για την νοοτροπια των μεγαλων!ειναι καπως χαοτικη!δεν ξερουν τι θελουν απο τους εφηβους και γενικοτερα απο τους νεους!με συγκινει που ενας ανθρωπος που εχει περασει την εφηβεια μιλαει ετσι γιάυτην!ακουω εξω ανθρωπους μεγαλυτερης ηλικιας να κατηγορουν την εφηβεια...δεν ξερω πως ειναι η δουλεια που απαιτει dress code αλλα ισως καποια μερα καταλαβω...!ο ανθρωπος που θες να γινεις...υπαρχει στο αλλο μερος της σκληρης δουλειας!