Τετάρτη 20 Αυγούστου 2008

Ονειρα


Ολοι ονειρευονται αλλα οχι το ιδιο! Υπαρχουν εκεινοι που ονειρευονται το βραδυ στις σκονισμενες γωνιες του μυαλου τους και ξυπνανε το πρωι για να τα βρουν ολα ματαια........
Και εκεινοι που ονειρευονται την μερα και μπορουν να ζησουν το ονειρο τους με ματια ανοιχτα και να το πραγματοποιησουν!

3 σχόλια:

eva είπε...

Καλώς σε βρήκα, έφηβε. Σ' ευχαριστώ για την τιμή που μου έκανες να με βάλεις στην συντακτική σου ομάδα, αν και πιστεύω πως το μπλογκ είναι προσωπική υπόθεση, όχι ομαδική, ειδικά αν καταπιάνεται με θέματα όπως τα δικά σου, θέματα ψυχής. Πρέπει να έχει το στίγμα του δημιουργού του. Όταν μπαίνουν πολλοί στη μέση... χαλάει το πράγμα... και μπερδεύεται κι ο αναγνώστης που έρχεται να σε διαβάσει.
Ονειροπόλοι όσοι κυνηγούν τα όνειρα που οι ίδιοι δημιούργησαν, ονειροπαρμένοι όσοι γίνονται έρμαια αυτών. Λεπτή η γραμμή και θέλει προσοχή.

Καλή σου μέρα :)

efhbos είπε...

καλως ηρθες ευαγγελια.δικη μου η τιμη και η χαρα που ηρθες στην παρεα μας!σωστο αυτο που λες αλλα οταν δεν ξερεις οτι υπαρχει καποιος που βλεπει αυτα που γραφεις,που δεν αφηνει το δικο του σχολιο σε αυτα που γραφεις,να λεει την γνωμη του και μεσα απο συζητησεις να καταληξουν σε ενα συμπερασμα που θα επωφελησει και τους 2!
θα σου δωσω ενα παραδειγμα εχεις εσυ ενα μηλο και εχω και εγω ενα!αν τα ανταλλαξουμε θα εχουμε και οι 2 απο ενα μηλο!αν ομως εχεις εσυ μια ιδεα και εχω και εγω μια ιδεα και την ανταλλαξουμε θα εχουμε και οι 2 απο 2 ιδεες!
γι'αυτο θελω και αλλους!

Despoina Chatzipavlidou είπε...

τα όνειρα ελιναι παντού και για όλους... και αυτή η σκέψη είναι ένα όνειρο :)