Παρασκευή 31 Ιουλίου 2009

Ειμαι αρχοντας της μοιρας μου και καπετανιος της ψυχης μου!


Οι ανθρωποι παρακολουθουν τα μυθιστορηματα της ζωης με μεγαλο ενδιαφερον...αλλα τα δραματα της ζωης τους αφηνουν αδιαφορους.

Ενα ποιημα για ολα αυτα τα ατομα που εχουν ξεχασει να πιστευουν στην ελπιδα και μαζι με την ελπιδα εχουν ξεχασει να πιστευουν και σε μενα.

Απο την νυχτα που με καλυπτει στην καταμαυρη πλατεια, ευχαριστω Το Θεο για την ανυπακοη ψυχη που μου χαρισε! Κατω απο τις προυποθεσεις δεν εκλεψα φωναχτα. Το κεφαλι μου ειναι ματωμενο αλλα δεν εχω υποκειψει. Μακρια απο αυτο το μερος του μισους η σκια του τρομου και η απειλη των χρονων δεν με βρηκε αφοβο, δεν με νοιαζει ποσο θα τιμωρηθω, δεν εχει σημασια που δεν ακολουθησα τις γραφες...Ειμαι αρχοντας της μοιρας μου και καπετανιος της ψυχης μου!

5 σχόλια:

Mr Insane είπε...

Ακριβώς αυτό με ενοχλεί και εμένα φίλε έφηβε. Ότι οι άνθρωποι έχουν ξεχάσει τι θα πει ελπίδα... Όσο για τα μυθιστορίματα και τα δράματα της ζωής, είμαστε και εμείς στην συγγραφική τους ομάδα. Εμείς, και οι άνθρωποι που διαλέγουμε να είναι δίπλα μας.
Καλό μεσημέρι!

efhbos είπε...

Ολοι ειμαστε αρχιτεκτονες της μοιρας μας...!Δεν θα μπορουσαμε να μην ειμασταν και εμεις στην συγγραφικη τους ομαδα!

Ξωτικό-νεραιδόπαρμένος Φαντασιόπληκτος Με Οργιώδης Φαντασία Συγγραφέας είπε...

Μετά από 9 μήνες λειτουργίας οι "Ονειροπαρμένες Απάτητες Διαδρομές" πανε διακοπες..ενα μικρό διάλειμμα ενός μήνα να ξεκουραστούμε.. να ξεφαντώσουμε..να γεμίσουμε της μπαταρίες μας και να γυρίσουμε ανανεωμένοι..Ευχόμαστε από καρδιάς καλό καλοκαίρι, γεμάτο απόλαυση, γνωριμίες, έρωτα και νέα βιωματα ..όπου και να πάτε..ότι και να βρείτε στον δρόμο σας..Και οπως ειπε ο καλος μου φιλος Χρονος..."Αν στο μέρος που θα πάτε ακούσετε την φύση να σας ''μιλάει" τότε πήγατε στο σωστό μέρος" ....Καλό Καλοκαίρι....

Μαρια Νικολαου είπε...

Σου ειχα γραψει πριν αρκετες μερες να εισαι παντα αρχοντας της μοίρας σου και κυρίως καπετάνιος της ψυχής σου
Αυτο ειναι και το πιο σημαντικό.

(Δεν ξερω αν μπηκε το σχόλιό μου γι αυτο και στο ξαναγραφω)

Καλησπέρα :)

efhbos είπε...

H αληθεια ειναι οτι δεν μπηκε :/...Σ'ευχαριστω παντος που το ξανα εγραγραψες.

καλη μερα και σε σενα!!!