Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

Τι λες...?


Χιλιαδες ανρωποι...χιλιαδες ψυχες...χιλιαδες ονειρα...! Ομως, ενα φεγγαρι...μια καρδια...μια ευχη... Πολλοι ανθρωποι - ενα φεγγαρι, πολλες ψυχες - μια καρδια, πολλα ονειρα - μια ευχη... Πολλοι ανθρωποι δεν καταφεραν οσα μπορει να κανει μια καρδια για να λυτρωθουν πολλες ψυχες...Ενα φεγγαρι και μια ευχη...ΕΣΥ διαλεγεις ποια θα ειναι αυτη...Αν ειχες μια ευχη...Ποια θα ηταν...?

8 σχόλια:

efhbos είπε...

παντος εγω εχω ενα ονειρο...που θελω να πραγματοποιηθει..και θα κανω τα παντα για να το πετυχω...θα ηθελα να ειχα διπλα μου τους ανθρωπους που αγαπω! Ολη την ωρα!!

Σταλαγματιά είπε...

Δεν ξέρω πραγματικά αν είχα μια ευχη ποια θα ήταν.
Σου εύχομαι όμως να έχεις τους ανθρώπους που αγαπάς όσο περισσότερο γίνεται κοντά σου.
Γλυκό ξημέρωμα

Tina είπε...

Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να μπορούσα να κάνω κάτι έμπρακτα για να βοηθήσω τον κόσμο κι όχι απλά να φωνάζω ότι θέλω τη βελτίωσή του. Ξέρω, τετριμμένη ευχή, αλλά αυτό είναι το όνειρο που θα ήθελα να πραγματοποιηθεί. Μακάρι να πραγματοποιηθεί το δικό σου όνειρο.
Καλό βράδυ!!!

efhbos είπε...

Τινα τι θα ηταν αυτο που θα εκανες εμπρακτα για να τον βελτιωσεις..? Υπαρχουν πολλοι τομεις που θελουν βοηθεια...!

Tina είπε...

Θα ήθελα να γραφτώ σε κάποιες οργανώσεις προστασίας ζώων και περιβάλλοντος, να γίνω ανάδοχος μητέρα, να πω στα ίσια τις απόψεις μου σε πολιτικούς κ.ά. Προς το παρόν όποτε μπορώ στέλνω υπογραφές. Τίποτα σπουδαίο δηλαδή, αλλά είναι το μόνο που μπορώ να κάνω.
Καλό απόγευμα!!!

efhbos είπε...

Βλεπω οτι εισαι 15...οποτε 8α πας 1η λυκειου...Μπορεις να γραψεις για την βουλη των εφηβων τωρα και αν σε παρουν θα μπορεσεις να τα πεις στα ισια στους πολιτικους! Αναδοχη μητερα...πολυ ωραια! Εγω σκεφτομουν να υιοθετησω αργοτερα ενα παιδακι...δεν το ειχα σκεφτει αυτο! Προς το παρον επισης μπορεις να κανεις πολλα πραγματα...να γινεις καλυτερη εσυ σαν ανθρωπος, να ενημερωθεις περισσοτερο για καποια πραγματα, και αργοτερα θα μπορεσεις να εισαι πιο δραστηρια!!

Tina είπε...

Χμ, δεν ξέρω και πολλά για τη Βουλή των Εφήβων. Θα μπορούσες να με ενημερώσεις; Τι πρέπει να κάνω για να με πάρουν;

efhbos είπε...

Μπορω να σε ενημερωσω...αλλα καλυτερα να σε ενημερωσω απο καπου αλλου...και οχι εδω!:)