Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

Βροχη


Οι σταλες της βροχης χτυπουν το τζαμι του αυτοκινητου και η καρδια μου μελαγχολει ξανα. Στο μυαλο μου μονο ενα πραγμα...το αυριο! ολα γυρω μου αλλαζουν...ο κοσμος, οι ανθρωποι, οι εικονες...μα το βασικοτερο...αλλαζω εγω!

5 σχόλια:

Unknown είπε...

όλοι αλλάζουμε. ο καθένας την κατάλληλη εποχή του. κάνουμε τις διαδρομές, τις μεταβάσεις, τις αφυπνήσεις μας. γινόμαστε κάθε φορά και κάτι άλλο. χάνουμε κομμάτια μας, μα και ντυνόμαστε καινούργια...

...έτσι είναι. και καμιά φορά η βροχή πάνω στο τζάμι, μας δίνει αφορμή να το σκεφτόμαστε...


φιλιά βρόχινα...

efhbos είπε...

αυτο το παρατηρω και εγω..καθε φορα που βρεχει εχω την αναγκη να γραψω..!
η αλλαγη ερχετε σε διαφορες μορφες και οχι παντα στο ιδιο μεγεθος!εχω πιστει πλεον και εγω οτι οι ανθρωποι..ακομα και αυτοι που πιστευουμε οτι θα μεινουν παντα ιδιοι ακομα και αν δεν το θελουν..αλλαζουν!

efhbos είπε...

*το κειμενο αυτο ειναι στον τομεα σου νεράιδα της βροχης..!οποτε μπορεις να μας δωσεις τα φωτα σου!

sofia είπε...

Όλοι αλλάζουν!Και όποιος δεν το παραδέχεται κάνει μεγάλο λάθος!Η ζωή μας εκπλήσει καθημερινά!Όπως αλλάζουν οι καιροί, τα έθη, η μόδα και τα χρόνια περνούν τίποτα δε μένει το ίδιο!Αυτό φαίνεται και από τις αλλαγές στη φύση,στη γειτονιά που μεγαλώσαμε!Πόσες φορές έχετε πιάσει τον εαυτό σας να σκέφτεται "παλιά εδώ δεν ήταν αυτές οι πολυκατοικίες"!Κάποτε εδώ έπαιζα ανέμελα!Ακόμα και η ανεμελιά που νοσταλγώ μου δείχνει πόσο εχω αλλάξει!Πως καθημερινά χάνω ένα κομμάτι του εαυτού μου το οποίο αναπληρώνεται από κάποιο άλλο που ίσως δε μου αρέσει αλλά έτσι είναι η ζωή!Αποκτάμε εμπειρίες και αλλάζουμε κατευθύνσεις,μέτρα και σταθμά!Και οι βροχερές μέρες είναι όντως αυτές που μας κάνουν να σκεφτόμαστε περισσότερο τον εαυτό μας!

καλό υπόλοιπο ημέρας...

efhbos είπε...

ποσο δικιο εχεις sofia..ευχαριστω για το σχολιο σου!