Τετάρτη 20 Αυγούστου 2008

Ονειρα


Ολοι ονειρευονται αλλα οχι το ιδιο! Υπαρχουν εκεινοι που ονειρευονται το βραδυ στις σκονισμενες γωνιες του μυαλου τους και ξυπνανε το πρωι για να τα βρουν ολα ματαια........
Και εκεινοι που ονειρευονται την μερα και μπορουν να ζησουν το ονειρο τους με ματια ανοιχτα και να το πραγματοποιησουν!

Πέμπτη 7 Αυγούστου 2008

Την εφηβεία μου εδώ και δέκα χρόνια τη βιώνω. Ακόμα να ξεμάθω. Ακόμα να ενηλικιωθώ. Τα τερτίπια των μεγάλων με κουράζουν. Η νοοτροπία των μεγάλων με κουράζει.
Θέλω να μείνω έτσι για όσο..Για πάντα. Κι ας είναι πολύ. μπορώ;
Μπορώ να είμαι μια έφηβη ώριμη και υπεύθυνη που να μην πληγώνεται από τις σκληρές συμπεριφορές και τα στραπάτσα που κάθε τόσο θα αντιμετωπίζει;
Να φοράω μαύρα ρούχα και αθλητικά παπούτσια και να πηγαίνω μεθαύριο στη δουλεία μου και να με αντιμετωπίζουν σαν ίση τους οι λοιποί μεγάλοι; Γίνεται; Να έχω τις ιδέες που έχω τώρα και μετά από άλλα δέκα χρόνια; Να μη βολευτώ. Να μου τη σπάει το άδικο και να κάνω τα θέλω μου πράξη.
Νομίζω ότι τελικά, όταν είσαι σίγουρος ότι θες κάτι..όλα τα μπορείς.

Στην αιώνια εφηβεία μας, παιδιά..

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2008

Ξέρω τι θέλω άρα είμαι ελεύθερος


Επιτελους ειμαι ελευθερος! Και ελευθερος δεν ειναι αυτος που κανει οτι θελει αλλα αυτος που ξερει τι θελει! Ρωτησα τον εαυτο μου τι θελει και μου απαντησε! Θελω να εχω διπλα μου ανθρωπους που να μην με καταπιεζουν, να μην μου λενε ποιο ειναι το σωστο και το λαθος, το καλο και το κακο, να κατακρινουν το καθετι που κανω και λεω! Δεν θελω να κατακρινουν τα πιστευω μου! θελω να μαθω απο τα λαθη μου γιατι καθε ανθρωπος ειναι μοναδικος! Δεν θελω να μαθω απο τα λαθη καποιου αλλου! Ειμαστε το συνολο των εμπειριων μας αλλα οταν δεν μας αφηνουν να ζησουμε οπως θελουμε, ειμαστε ενα τιποτα! Οι γονεις μας, μας προφυλασουν απο καθε κακο...πιστευουν οτι ο καλυτερος τροπος να μεγαλωσεις ενα παιδι ειναι να το μεγαλωσεις οπως μεγαλωσαν και αυτοι! Βλεπω στην τηλεοραση ηθοποιους και αλλους διασημους να λενε βγαλτο απο μεσα σου! Πως να το βγαλω απο μεσα μου οταν δεν με αφηνουν? Πως να το βγαλω οταν δεν εχω ζησει πραγματα χωρις ενοχες? Χαρακτηριστικο παραδειγμα : "Μεχρι τις 11 να εχεις γυρισει!". Πως να περασεις καλα ξεροντας οτι σε περιοριζουν? Ενας απο τους λογους που θελω να γινω ενηλικας ειναι αυτος! Δεν θελω να με καταπιεζουν!