Παρασκευή 31 Ιουλίου 2009

Ειμαι αρχοντας της μοιρας μου και καπετανιος της ψυχης μου!


Οι ανθρωποι παρακολουθουν τα μυθιστορηματα της ζωης με μεγαλο ενδιαφερον...αλλα τα δραματα της ζωης τους αφηνουν αδιαφορους.

Ενα ποιημα για ολα αυτα τα ατομα που εχουν ξεχασει να πιστευουν στην ελπιδα και μαζι με την ελπιδα εχουν ξεχασει να πιστευουν και σε μενα.

Απο την νυχτα που με καλυπτει στην καταμαυρη πλατεια, ευχαριστω Το Θεο για την ανυπακοη ψυχη που μου χαρισε! Κατω απο τις προυποθεσεις δεν εκλεψα φωναχτα. Το κεφαλι μου ειναι ματωμενο αλλα δεν εχω υποκειψει. Μακρια απο αυτο το μερος του μισους η σκια του τρομου και η απειλη των χρονων δεν με βρηκε αφοβο, δεν με νοιαζει ποσο θα τιμωρηθω, δεν εχει σημασια που δεν ακολουθησα τις γραφες...Ειμαι αρχοντας της μοιρας μου και καπετανιος της ψυχης μου!

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009

Το μονοπατι...


μην ακολουθεις το μονοπατι!
πηγαινε εκει που δεν υπαρχει μονοπατι και αφησε τα ιχνη σου!

Ποσες φορες εχουμε βρεθει σε λαθος μονοπατι? Αφησαμε εκει τα ιχνη μας? Ή ακολουθησαμε τα ιχνη καποιου αλλου? Καθε μονοπατι σε οδηγει σε εναν προορισμο! Αν στην διαδρομη φοβηθεις...γυρισε πισω! Πριν γυρισεις ομως...θυμησου πως αν δεν ακολουθησεις το μονοπατι δεν θα μαθεις ποτε τι υπαρχει στην αλλη πλευρα!

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

Τι λες...?


Χιλιαδες ανρωποι...χιλιαδες ψυχες...χιλιαδες ονειρα...! Ομως, ενα φεγγαρι...μια καρδια...μια ευχη... Πολλοι ανθρωποι - ενα φεγγαρι, πολλες ψυχες - μια καρδια, πολλα ονειρα - μια ευχη... Πολλοι ανθρωποι δεν καταφεραν οσα μπορει να κανει μια καρδια για να λυτρωθουν πολλες ψυχες...Ενα φεγγαρι και μια ευχη...ΕΣΥ διαλεγεις ποια θα ειναι αυτη...Αν ειχες μια ευχη...Ποια θα ηταν...?