Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

Απονομη Βραβειων



Παρελαβα τα παρακατω βραβεια απο 2 φιλους μου!Τον JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS και απο τον Μικρο ηρωα!Θελω να τους πω οτι τους ευχαρηστω μεσα απο την καρδια μου!Περασε αρκετος καιρος μεχρι να αποκτησω φιλους στην blogoσφαιρα, αλλα τωρα πλεον εχω τους καλυτερους!Ευχαριστω που ειστε κοντα μου!

Με την σειρα μου και εγω θα παραδωσω αυτα τα βραβεια σε αλλα 5 ατομα...!
Λοιπον...

1)Στην Μαρια Νικολαου, Η μανα μου στην ποιηση.Λατρευω το καθετι που γραφει και προσπαθω να γραφω και εγω πραγματα που θα της αρεσουν!

2)Στην Αναστασια, που ειναι παντα κοντα μου και που παντα με οσα γραφει με ταξιδευει!

3)Στον φιλο μου τον Domenico, ενας εφηβος με ανησυχιες και ευαισθησιες!

4)Στον Μικρο Ηρωα μου.Ειμαι διπλα της απο τα πρωτα της βηματα στον κοσμο των blog και θα ειμαι διπλα της για οσο θα βρισκετε στην blogoσφαιρα!Εχει παραλαβει ηδη το βραβειο αυτο αλλα θα ηθελα να της το δωσω και εγω για να της δειξω την αγαπη μου!

5)Στον AlexMil.Toν ξερω ελαχιστο καιρο αλλα μου αρεσουν το blog του και οσα γραφει!

Τρίτη 25 Αυγούστου 2009

Ανθρωποι 2...και μισοι!



Λεμε οτι ειμαστε μονοι οταν δεν υπαρχει κανενας αλλος στο δωματιο...Μερικες φορες ομως...Οσο πιο πολλους ανθρωπους εχουμε γυρω μας...Τοσο πιο εντονη γινετε η μοναξια μας.Γιατι ακομα και οταν ειμαστε 2...Ειμαστε παντα μισοι...!Καποια μισα μας συμπληρωνουν σωστα...Και καποια οχι...Αλλα για καθε ανθρωπο που μας πηρε ενα κομματι ευτυχιας φευγοντας μακρια μας...Υπαρχει ενας καινουργιος που μπορει να μπει ξαφνικα στην ζωη μας...Γιατι το ωραιο με τα μισα ειναι...Οτι οσα και αν εχεις χασει...Μπορεις παντα να δοκιμασεις καινουργια!

Τρίτη 11 Αυγούστου 2009

Η ζωη περναει...


...Κανε κατι!!!

Κανε κατι(?,!)...Ξερεις ομως τι ειναι αυτο το κατι που θα σε σταματησει απο την πτωση?Πιθανοτατα η ευτυχια να ειναι αυτο το κατι που θα μπορεσει να παγωσει τον χρονο. Αλλα η ευτυχια ειναι σαν ενα μπουκαλι κρασι. Βρισκετε πανω στο τραπεζι...αλλα δεν εχεις το ανοιχτηρη. Αν λοιπον δεν καταφερεις να ευτυχισεις...Οσο θα ηθελες...Η πτωση θα συνεχιζεται...?Η' θα βρεθει καποιος με αλεξιπτωτο για να σε σωσει...?