Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2009

για την αδελφούλα μου..!!!


Η αγάπη μου για σένα θα τελειώσει όταν ένας κούφος ζωγράφος καταφέρει να ζωγραφίσει τον ήχο που κάνει ένα τριαντάφυλλο όταν πέφτει σε κρυστάλλινο πάτωμα!

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

Σοφός..

Χωρίς να βγεις από το σπίτι σου μπορείς τον κόσμο να γνωρίσεις. Χωρίς να δεις απ' το παράθυρο μπορείς να ξέρεις τ' ουρανού το μυστικό. Όσο μακρύτερα πηγαίνεις, τόσο λιγότερα γνωρίζεις.
Ο συνετός μαθαίνει χωρίς να ταξιδεύει, αναγνωρίζει δίχως να κοιτά , εργάζεται χωρίς να παρεμβαίνει.

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

Η Αγάπη Είναι Ο φόβος Που Μας Ενώνει...

Ζεις, ελπίζεις, απογοητεύεσαι...ψέμα, υποκρισία, όμως γιατί? σηκώνεις το κεφάλι ψηλά.. είσαι μονός σου και μονός θα σαι πάντα! Χάνεις την πίστη σου, που πήγε η ειλικρίνεια που πήγε ο σεβασμός η ανιδιοτέλεια? είμαστε οι μικροί ήρωες της καθημερινότητας μας, ζώντας τον προσωπικό μας Γολγοθά… Την προσωπική μας κόλαση… Αλλά ακόμα προσπαθούμε, και πάντα θα ελπίζουμε..
Η ζωή είναι δική μας και μας ανήκει… Σήκω και ας πόνεσες ξανά!

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

Πρόσεχε...

Πρόσεχε τις σκέψεις σου: γίνονται λέξεις.
Πρόσεχε τις λέξεις σου: γίνονται έργα.
Πρόσεχε τα έργα σου: γίνονται συνήθειες.
Πρόσεχε τις συνήθειες σου: γίνονται χαρακτήρας.
Πρόσεχε το χαρακτήρα σου: γίνεται πεπρωμένο.

Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2009

χρήματα

Τα χρήματα δεν φέρνουν την ευτυχία,αλλά βοηθούν να περάσεις καλά και χωρίς αυτην.

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2009

ΑΠΩΘΗΣΗ


Το να βελτιωθεις ειναι μια απλη ιδεα. Σημαινει να κανεις κατι παραπανω απο οσα μπορεις....να δειξεις κατι ιδιαιτερο. Δεν βεπουμε τις σημαντικες στιγμες μας οσο συμβαινουν. Θεωρουμε δεδομενες ιδεες, πραγματα ή ανθρωπους. Και ειναι συνηθως μεχρι να σου το παρουν αυτο το πραγμα, που καταλαβενεις ποσο λαθος εκανες...που καταλαβαινεις ποσο το χρειαζεσε,ποσο το αγαπας.... Το αγαπω το μπασκετ....Εχετε ακουσει το "τα καλυτερα πραγματα ειναι τζαμπα!"? Η εκφραση ειναι αληθεια! Συχνα οι ανθρωποι βελτιωνονται. Κανουν προσπαθεια. Συχνα σε εκπλησουν. Καποιες φορες αποτυχαινουν. Η ζωη συχνα ειναι αστεια. μπορει να σε πιεσει πολυ, αλλα αν κοιταξεις προσεκτικα θα βρεις ελπιδα, στα λογια των παιδιων...στις γραμμες ενος τραγουδιου και στα ματια που αγαπας. Και αν εισαι τυχερος, ο πιο τυχερος στον πλανητη...αυτος που αγαπας,θα σε αγαπησει και εσενα. Οπως οταν ερωτευεσαι καποιον και αυτος οχι....οπως οταν οι φιλοι και η κοπελα σου σε αφηνουν μονο...και οταν πατας την σκανδαλη και δεν μπορεις να το παρεις πισω. Οπως ειπα στα αθληματα λεγετε "βελτιωση"...στη ζωη εγω το λεω "απωθηση.